Entreprenør/TUE

Har du har et byggeprosjekt, lurer du kanskje på hva forskjellen er mellom en totalentreprenør og en underentreprenør?

Vasholmen Eiendom tilbyr begge tjenestene for å sikre at prosjektet ditt fullføres med høyeste kvalitet og oppmerksomhet på detaljer.

Som totalentreprenør fører vi tilsyn med hele byggeprosjektet fra start til slutt. Vi tar oss av alle aspekter av jobben, fra å ansette underleverandører til å administrere tidslinjer og budsjetter. Vårt team av erfarne fagfolk har kunnskapen og ekspertisen for å sikre at prosjektet ditt går jevnt og effektivt.

Vi samarbeider også med et nettverk av pålitelige underleverandører som spesialiserer seg på spesifikke konstruksjonsområder. Disse underleverandørene jobber under vårt oppsyn for å fullføre spesifikke oppgaver som rørleggerarbeid, elektroarbeid eller snekring. Ved å jobbe med et team av dyktige underleverandører, kan vi sikre at alle aspekter av prosjektet ditt fullføres til høyeste standard.

Har dere andre fag allerede i gang, kan vi stå som underleverandør for fagene tømrer og snekker. Vi har kompetente fagfolk med års erfaring.

I vårt selskap prioriterer vi kommunikasjon og åpenhet med våre kunder. Vi holder deg oppdatert gjennom hvert trinn i prosjektet for å sikre at du er fornøyd med fremdriften og det endelige resultatet. I tillegg jobber vi med deg for å lage en tilpasset plan som passer dine spesifikke behov, preferanser og budsjett.

Vi forstår også at byggeprosjekter kan være overveldende og stressende. Derfor streber vi etter å gjøre prosessen så enkel og problemfri som mulig. Vi håndterer alle papirer, tillatelser og andre administrative oppgaver, slik at du ikke trenger det.

Vi stolte av vår utførelse og oppmerksomhet på detaljer. Vi bruker kun materialer og utstyr av høyeste kvalitet for å sikre at prosjektet ditt er bygget for å vare. I tillegg tilbyr vi konkurransedyktige priser og fleksible finansieringsalternativer for å gjøre byggeprosjektet ditt rimelig og tilgjengelig.

Klar til å komme i gang med byggeprosjektet ditt?

Kontakt oss i dag for å avtale en konsultasjon med en av våre eksperter.
Vi ser frem til å jobbe med deg!
Vi vet at hvert prosjekt er unikt, og vi vil jobber tett sammen med våre kunder for å forstå deres visjoner og ønsker.

Vasholmen Eiendom AS

Følg Oss

Vi vet at hvert prosjekt er unikt, og vi vil jobber tett sammen med våre kunder for å forstå deres visjoner og ønsker.

Vasholmen Eiendom AS

Følg Oss

2023 © Alle rettigheter - Vasholmen Eiendom AS - Utviklet av Stemt.no