Nybygg

Vi spesialiserer oss på å bygge vakre hjem av høy kvalitet for familier og enkeltpersoner som ønsker å skape sitt drømmehjem.

Om du allerede har arkitekttegninger eller starter bare med en ide. Vil våre erfarne byggherrer og designere vil jobbe tett med deg for å sikre at alle aspekter av ditt nye hjem oppfyller dine unike behov og preferanser.

Alle hos oss forstår at det å bygge et nytt hjem er en stor investering, og vi tar dette ansvaret på alvor.
Derfor bruker vi kun materialer av høyeste kvalitet og prosjekterer de dyktigste håndverkerne for å bringe din visjon til live. Fra start til slutt er vi forpliktet til å levere enestående håndverk, eksepsjonell kundeservice og et hjem du vil elske i årevis.

I Vasholmen Eiendom er vi forpliktet til å levere eksepsjonell kvalitet og service på hvert prosjekt.

Katrine F. Vasholmen, Daglig leder
Våre boligbyggingstjenester dekker alle aspekter av byggeprosessen, inkludert:
  • Design og planlegging: Vårt team av designere vil samarbeide med deg for å lage en tilpasset planløsning som maksimerer bruken av plass og oppfyller dine livsstilsbehov. Vi vil også bistå med å innhente nødvendige tillatelser og godkjenninger.
  • Fundament og innramming: Vi legger grunnlaget for ditt nye hjem, og sørger for at det er solid og stabilt. Våre innrammingseksperter vil deretter bygge rammeverket til hjemmet ditt ved hjelp av høykvalitets trelast og presise byggeteknikker.
  • Elektrisk, rørleggerarbeid, smartfunksjoner: Våre autoriserte samarbeidspartnere vil sørge for at hjemmet ditt har alle nødvendige systemer på plass for å holde deg komfortabel året rundt.
  • Innvendig og utvendig finish: Fra gulv og skap til maling og ytterkledning, vårt team vil hjelpe deg med å velge den perfekte finishen til ditt nye hjem.
  • Landskapsarbeid og utendørs oppholdsrom: Vi har også gode samarbeidspartnere som vakre utendørs oppholdsrom som kompletterer ditt nye hjem, inkludert terrasser, dekk og landskapsarbeid.

Vi tilbyr følgende nybygg:

Eneboliger

Tomannsboliger

Leilighetsbygg

Klar til å komme i gang med byggeprosjektet ditt?

Kontakt oss i dag for å avtale en konsultasjon med en av våre eksperter.
Vi ser frem til å jobbe med deg!
Vi vet at hvert prosjekt er unikt, og vi vil jobber tett sammen med våre kunder for å forstå deres visjoner og ønsker.

Vasholmen Eiendom AS

Følg Oss

Vi vet at hvert prosjekt er unikt, og vi vil jobber tett sammen med våre kunder for å forstå deres visjoner og ønsker.

Vasholmen Eiendom AS

Følg Oss

2023 © Alle rettigheter - Vasholmen Eiendom AS - Utviklet av Stemt.no