Rehabilitering og tilbygg

Ønsker du å utvide boligarealet ditt, oppgradere hjemmet ditt eller rehabilitere en del av eiendommen din?

Vårt team av erfarne entreprenører spesialiserer seg på rehabilitering og utvidelser for å forvandle hjemmet ditt til drømmehjemmet.

Enten du ønsker å legge til et ekstra rom til huset ditt, bygge en utendørs terrasse eller oppdatere en eksisterende plass, har vi dekket deg. Vårt dyktige team av designere og byggherrer vil samarbeide med deg hvert trinn på veien for å sikre at prosjektet ditt blir fullført til din tilfredshet.

Vi mener at kommunikasjon er nøkkelen til å sikre at din visjon blir levendegjort. Derfor prioriterer vi åpenhet og åpen kommunikasjon med våre kunder gjennom hele prosessen. Fra den første konsultasjonen til den siste gjennomgangen er vi her for å svare på spørsmål og ta opp eventuelle bekymringer du måtte ha.

Hvert hjem og prosjekt er unikt. Det er derfor vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer dine spesifikke behov og preferanser. Enten du leter etter moderne eller tradisjonell design, har vi ekspertisen og kreativiteten til å gjøre ideene dine til virkelighet. Alle i Vasholmen Eiendom setter sin stolthet i utførelsen og oppmerksomheten på detaljer ved kun å bruke materialer og utstyr av høyeste kvalitet.

Totalt sett kan rehabilitering av hjemmet ditt være en smart investering som ikke bare forbedrer livskvaliteten din, men som også bidrar til å beskytte eiendommen din og øke verdien over tid.

Thomas Tollnes, Byggleder
Det er flere grunner til at du bør vurdere å rehabilitere hjemmet ditt, inkludert:
  • Øk eiendomsverdien: Rehabilitering av boligen din kan øke verdien betydelig, noe som gjør den mer attraktiv for potensielle kjøpere hvis du noen gang bestemmer deg for å selge.
  • Forbedre komforten: Rehabilitering av hjemmet ditt kan forbedre funksjonaliteten til rommet ditt og forbedre din generelle boopplevelse. For eksempel kan oppgradering av isolasjons-, varme- og kjølesystemene gjøre hjemmet ditt mer komfortabelt året rundt.
  • Forbedre sikkerheten: Rehabilitering av hjemmet ditt kan også hjelpe deg med å identifisere og adressere potensielle sikkerhetsfarer. Oppgradering av elektriske systemer, reparasjon av ødelagte tak og fiksering av utette rør er alle eksempler på boligrehabiliteringsprosjekter som kan bidra til å forhindre ulykker og redusere risikoen for skade på eiendommen din.
  • Reduser vedlikeholdskostnader: Ved å rehabilitere hjemmet ditt kan du løse eksisterende problemer før de blir mer alvorlige og krever dyrere reparasjoner langs veien.
  • Øk energieffektiviteten: Rehabilitering av hjemmet ditt kan også hjelpe deg med å redusere energiforbruket og senke strømregningene. For eksempel kan installering av energieffektive vinduer, oppgradering av HVAC-systemet og legge til isolasjon bidra til å redusere energiforbruket.

Klar til å komme i gang med byggeprosjektet ditt?

Kontakt oss i dag for å avtale en konsultasjon med en av våre eksperter.
Vi ser frem til å jobbe med deg!
Vi vet at hvert prosjekt er unikt, og vi vil jobber tett sammen med våre kunder for å forstå deres visjoner og ønsker.

Vasholmen Eiendom AS

Følg Oss

Vi vet at hvert prosjekt er unikt, og vi vil jobber tett sammen med våre kunder for å forstå deres visjoner og ønsker.

Vasholmen Eiendom AS

Følg Oss

2023 © Alle rettigheter - Vasholmen Eiendom AS - Utviklet av Stemt.no